www.BKRACING.nl          2012 (c) 
Pictures 

De onder de knop zichtbare foto's zijn verkleind. Dit om de site lekker rap te houden, wil je de foto's in het grote originele formaat hebben (+/-3.5Mb per foto),. . . . Dat kan; Stuur een mail met de exacte naam van de foto's ("dit is:..."), en maak 1,- eurie per foto over op 12.70.10.599 o.v.v. je naam. Na ontvangst krijg je de foto's dan in je mailbox, of je krijgt een download link toegezonden. Zet er voor de zekerheid je mobiele nummer bij, voor als er echt technische problemen zijn. En dan kunnen we de provider weer eens gaan aflossen. Alvast bedankt voor de BKRACING.NL support!

Heb je geen (goede) mailbox en wil je de foto's op CD-rom ontvangen per post, geef dan je adres door, alleen komt er 4,-euries verzend- verpakkingskosten bij. De CD gaat op de post nadat we je bijdrage hebben mogen ontvangen.

  

 

  

  

Zevenhoven On Wheels had de primeur om ter plaatse de bkracing foto's in A2, A1 of A0 formaat af te drukken. Afdrukken van zeer goede kwaliteit en absoluut goedkoop in vergelijking met andere afdrukbedrijven. Nadat je de foto's digitaal bij ons besteld hebt, kun je deze laten afdrukken door onze mail te voorzien van je postadres en deze naar total copy service door te sturen. Hierna zal men eea met u afstemmen. Geef in ieder geval het af te drukken fotonummer en het gewenste formaat hierbij door.

Total Copy Service, Dorpsstraat 22, 1431 CD Aalsmeer, T:0297-325024, F: 0297-360250, info@totalcopyservice.nl

 

  

  

  


  


  

  

  

     

     


     

     

     

    

   

 

   

 

   

   

   


     

       

   

 

Hardcore: Team KTM